Cateringmeny
MERK: Allergener . A=melk. B=egg. C=Peanøtter. D=nøtter. E=soya. F=fisk. G=skalldyr.
SNITTER / SMØRBRØD
Reker med majones og frisk dill.
Skinke med frisk frukt.
Roastbeef med potetsalat.
Karbonade med løk.
Fransk ost med appelsin, honning og fruktragu.
5 stk. per person ( A.B.G.L.J.N-hvete)
Røkeørret med eggrøre.
Håndpillede reker.
Husets skinke med waldorfsalat.
Fransk ost.
Roastbiff med minigrønnsaksragu.
5 stk. per person (A.B.F.G.L.J.L.N-hvete)
Reker og scampi, Oksefilet med urter,
Kyllingbryst waldorf, Røkelaks eggrøre,
Fransk ost, Parmaskinke,
Valgfritt 5 stk. pr. person.
( A.B.F.G.L.J.N-hvete)
Omelett med skinke, Egg og tomat,
Skinke med waldorf,
Karbonader/løk, Fransk ost
1 stk (A.B.L.J.N-hvete)
Roastbiff m/grønnsaksragu,
Urtemarinert kyllingfilet med waldorf,
Røkelaks eggrøre, Krepsehaler,
Reker, Parmaskinke.
1 stk (A.B.F.G.J.N-hvete)
Roastbiff m/ragu, Urtemarinert kyllingfilet,
Røkelaks,
Reker, Prmaskinke etc.
1stk (A.B.F.G.N-hvete)
Reker, Omelett, Egg/tomat, Roastbiff,
Røkelaks, Ost/skinke,etc..1/2 stk
(A.B.F.G.L.N-hvete)
Tunfisksalat, Reker, Roastbiff,
Røkelaks eggrøre,
Kyllingfilet, Srranoskinke,
Skinke m/ost etc....
(A.B.F.G.L.N-hvete)
Scampi, oksefilet, urtelaks, røkelaks,
kyllingfilet, andebryst,
krydrede kjøttboller etc..
(A.B.F.G.N-hvete)
Serranoskinke m/manchego-ost,
oksefilet, marinerte reker, kyllingfilet,
fransk ost, provence laksfilet,
spicy scampi etc....
4 stk. pr. pers.
(A.B.F.G.N-hvete)
Reker, roastbiff, røkelaks og kyllingfilet.
Utvalg av dagens pålegg (2 typer),
anrettes på engangstallerken, ass
nystekt brød og smør
(A.B.F.G.L.J.N-hvete)
Vegetar vårruller (N-hvete)
Karri samosa (N-hvete)
Stekt friske grønnsakssalat
brød (N) og olivenolje.
Marinert kyllingfilet, Taco, Bacon,
Reker, Egg/,etc...
Koldtbord
Our Menu
Kokt ørretfilet m/urtedressing, (F.B.G)
Hjemmelaget roastbiff m/remulade og potetsalat,(B)
Husets skinke m/frisk frukt og
waldorfsalat,(A.B.J)
Karbonade m/løk i ildfast form for oppvarming,
Spekemat m/melon, eggerøre og rømme,(A.B)
Fisk/skalldyr cabaret,(F.G)
Brød og smør(A.N-hvete)
Provencè marinert laksefilet
m/urtedressing,(B.F.G)
Spanske kjøttboller,
Skalldyrfat, reker, scampi, grønnskjell, kamskjell,kreps,(G.H)
Østenkryddret oksefilet m/potetsalat,(A.B)
Cajun kyllinglår m/stekte poteter,
assorterte franske oster og spekemat.
Rømme, eggerøre, (A.B.L.)
nystekt brød og smør.(A.N-hvete)
Morr, dyrekjøtt, fenalår, spekeskinke,
2 typer spansk spekemat, eggerøre,
rømme, potetsalat, smør, flatbrød.
nystekt brød.( N-hvete)
(A.B.J)
Bruchetta m/marinert kyllingfilet,
Fransk brie og pepperlaks(A.F.L.N-hvete)
Varme varianter:
Grillet scampi på spyd i søt chilisaus.(G)
Spicy oksefilet m/peppersaus.(N-hvete)
Spanske kjøttboller.
Kalde varianter
Spicy ørretfilet m/skalldyr.(F.G)
Okseindrefilet marinert i urter og dijon sennep
Potetsalat.(A.B.J)
Spansk Serranoskinke
m/rømme og eggerøre,(A.B)
nystekt brød og smør. (A.N-hvete)
Our Menu
TAPASBUFFET
Tomatsalat med artisjokker
og soltørkede tomater,
bruchetta m/roastbiff urterragu ,
serrano/machego.(A.N-hvete)
provence bakt laksefilet på røsti poteter,(A.B.F.)
ristet scampi på spyd,(G)
Grillet svinefilet på spyd,
spicy kyllingvinger,
Spansk urtekjøttboller,
hurtigstekt oksefilet,
urtestekte amadine poteter,
chorizopølse,
spareribs m/honning BBQ,
aioli,(B.)
BBQ-saus, søt tomatisert chilisaus,
nystekt brød og smør.(A.N-hvete)
Kyllingfilét på spidd m/Thai-chilisaus,
husets vårrull, ( N-hvete)
bestemors kylling/ingefær, vårløk,
Szechuan pepper lammefilet,
(K)
oksefilet m/hoi sinsaus, (K)
sprøstekt svinefilet sursøt chilisaus,
hvitløk ingefær ristet scampi, (G.K)
stekte nudler Vegan, (K, N-hvete)
wok grønnsaker Vegan, (K)
stekt ris,( B)
sprøstekt laks m/søt chilisaus, (F.K)
reke chips,( G)
Kokt ris,
dip og brød (N-hvete)
Bruchetta m/kylling og roastbiff,(A,B.N-hvete)
Five spice kyllingvinger BBQ saus,
innbakt scampi m/sursøtchilisaus,(G,N-hvete)
urtestekte kjøttboller,
husets vårrull m/biff kjøtt,(N-hvete)
Stekt ris m/grønnsaker, (B)
tomatsalat og fetaost,(A)
Brød og smør,(A.N-hvete)
Bruchetta,
m/reker og pepper laks,(A,B,G,F,N-hvete)
Stekte kyllingvinger marinert hvitløk og chili
m/søt chili saus,
Urtestekt scampi på spyd,(G)
Spansk kjøttboller i tomatsaus,
BBQ oksefilet,
Potetbåter m/urter ailoli
salat m/hurtigstekte grønnsaker,
brød og smør
Reker, Hvitløk/chili stekt scampi (G)
Prove laksfilet (F)
Serrano skinke, Urte stekt kyllingfilet,
Manchego ost , Smør(A)
Eggerøre, Aioli (B)
Samosa, Vegetarvåruller ( mel-Gluten)
Amadine poteter og oliversalat,
Rosastbiff,
brød.( N-Gluten)
SELSKAPSMIDDAG
Our Menu
Scampi, kamskjell, kreps, reker, etc
m/urtesaus.(B,G,J)
Bruchetta m/scampi og kylling,
oksefilet m/grønnsksragu, thai laks på spyd,
(B,F,G,J,N-hvete)
Serveres med rødvinssaus og soppstuing
(A)
Med lammesky og grønnsaksragu
Serveres med skalldyrssaus og dampt grønnsaker.
( A)
Our Menu
GRYTERETTER
Serveres med karri thaikrydder brød og ris (brød med gluten)
med tyttebær brød og poteter
(A. brød med gluten)
Serveres med brød ris eller poteter
(brød med gluten)
Serveres med flatbrød
Med ris og brød (A)
Serveres med salat og brød
(A.N-hvete)
Our Menu
DESSERTER
Med frukter og kokosis (A,B)
Serveres med vaniljeis, (B)
Our Menu
3-RETTERS MENY
Skalldyrtallerken
Med frisk salat, krepsehaler, reker, scampi, kamskjell og grønnskjell
(G,J)
Oksefilet tournedos
Serveres med fløtegratinerte poteter, rødvinssaus og friske grønnsaker
(Melk i fløtegratinerte poteter)
Hjemmelaget sjokolademoussekake
Med fruktsorbet
(A,B,D)
Our Menu
KAKER
Fyll med vaniljekrem og bringebæ.
Ekstra bilde 300 kr.-
Fyll sjokoladebiter/valnøtter 90 kr.-
Tekst 100 kr.-
(A,B,E,N-hvete,mandler)
Marsipankake til 70 pers ........3795.kr.-
Vi tilbyr marsipan brikker med teksten, som legges ved siden av kaken. 100 kr ekstra.
(A,B,E,N-hvete)
Serveres med hasselnøttebunn,
(A,B,E,D-hasselnøtte)
Serveres med mandlerbunn,
(A,B,E,D-mandler)
Serveres med kjekksbunn,
(A,B,N-Mel)
(B.D-mandler)
med vaniljekrem, bringebær og naturlig farget marsipanlok.
(B,E,D-mandel)
Our Menu
SMÅKAKER
Serveres med sjokolade eller eple (A,B,E,N-hevet)
(A,B,D,N-hvete)
Black and White.(A,B,hasselnøtte)
Our Menu
JULEMENY
Med asparges og sennepssaus
Allergener: B,J,
Levering i engangstallerken med smør og brød.
med sild, gravlaks, ribbe, spekeskine etc.
Allergener: A,B,J,N-hvete.
Med ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål/rødkål, julesaus, poteter, tyttebær
Allergner : A,E.
Med kålrabistappe, kokte poteter
Allergener: A,
Med rotgrønnsaker, cognac fløtesaus, tyttebær
Allergener: A,
Med ribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, ribbesaus, poteter, tyttebær
Allergener: A,E,
Med fløtesaus, kokte poteter,
smørdampet rosenkål
Allergener: A
Med kokte poteter, salat og brød
Allergener: A,N-hvete
Med kalkunfilet, gravlaks, ribbe etc.
Allergener: B,J,N-hvete
Kalkun med søt chilisaus,
BBQ oksefilet,
Sennep og pepperstekt ribbe,( J )
Provencemarinert scampispyd,(G)
Urte kjøttboller
Lefesrull m/ gravlaks og sennepssaus,(B,E,F,J,N)
Amadinepoteter med ristet bacon,
spicy laks på rusti,(B)
Sossiser/bacon på spyd,(A,B)
Salat med oliven og fetaost,(A)
Nystekt brød og smør(A,N-Hvete)
Diverse sauser og diper
Serveres med rød saus
Allergener: A
Med krem og saus
Allergener: A,B.
2 typer sild,(F)
gravlaks med sennepssaus og frisk dill,(B,J,F)
Kalkunfilet med waldorfsalat og frukt,(A)
Stekt ribbe, medisterkaker,julepølse,(A)
brunsaus, surkål og kokte poteter
(leveres i ivarmt ldfast form)
Spekeskinke med eggerøre og rømme,(A,B)
Oksefilet med potetsalat og remulade,(A,B)
Nystekte brød og smør(A,N-hvete)
Gravlaks med dill og asparges,(A,B,J,F)
Reker med majones og sitron,(A,B,J.G)
Roastbeef med potetsalat,(A)
Glasert ribbe med surkål og frukt(A)
Sylte,(A)